Kommeen Kurjen puumajoitus – luontoluksusta upeassa äänimaisemassa – 25 km Ellivuori Resortista

Ellivuori Resortin yhteistyökumppani Kommee Kurki tarjoaa ainutlaatuisen luontokokemuksen Tentsile-puumajoituksessa.

Koe erikoinen luontoelämys ja komea äänimaisema Kommeen Kurjen privaatissa puuteltassa, joka on pingotettu puiden väliin. Puumajoitusleiri sijaitsee kurkien asuttaman lintujärven rantamilla. Kurkien ja muiden lintujen touhuja voit seurata joko läpikuultavan puuteltan suojista tai leirin nuotiopaikalla istuskellen.

Ulkona nukkuminen tekee hyvää niin mielelle kuin keholle. Kirkkaina öinä et tosin ehkä malta kunnolla nukkua, kun voit ihailla luonnon värien muuttumista makuupussisi lämmössä makoillen.
Kannattaakin varata aamusta aikaa, jotta voit jatkaa unia oman rytmisi mukaan ja heräillä uuteen päivään kaikessa rauhassa.

Kommeen Kurjen puuteltta sijaitsee alle 200 metrin päässä B&B Kommeen Kurjen talosta. Puumajoitus sopii niin kokeneille retkeilijöille kuin ensi kertaa ulkona yöpyville. Puumajoitteeseen mahtuu max 3 aikuista tai 2 aikuista ja 1-2 lasta. Suositeltu minimi-ikä puutelttaan on 7 vuotta. Tentsile Stingray -teltan maksimikuormitus on 400 kg, joten reilumpikin kaveri uskaltaa kavuta sinne makoilemaan.

Lisäinfoa löydät täältä: 
https://ellivuoriresort.fi/tentsile-puumajoitusta/

Puumajoitus on ainutlaatuinen elämys