Satuelämyksiä lapsille ja Metsähetkiä aikuisille

Peikkovuori on koko perheen ja ryhmien elämysmatkailupaikka, jossa yhdistyy luonnossa liikkuminen, satuelämykset, metsäelämykset, seudun muinaistarut, perheiden yhdessä retkeileminen ja luonnon hyvinvointivaikutukset.

Peikkovuori on auki kesäisin. Lisäksi peikkovuorelta voi varata Satuelämyksiä erilaisille lapsiryhmille ja ainutlaatuisia Metsähetkiä aikuisryhmien virkistyspäiviin.

Peikkovuorelle on matkaa 800 m Ellivuoren hotellin viereiseltä puuportilta. Leveä polku vie suurelle Peikkokannolle ja taidemaalari Emil Danielsonin Kivilinnalle. Pirunvuorelta löytyy myös näköalapaikka ja luola.

Satuelämykset
Peikkokannossa voi viivähtää Satuhetkessä kuuntelemassa äänisatua peikoista ja seudun muinaistaruista. Peikkovuorella voi myös lähteä Satupolulle metsään etsimään peikkoja virtuaalisilla taikalaseilla, askarrella taikaesineitä Peikkoladossa tai hassutella Peikkoiluhetkessä! Peikkovuorelta löytyy myös Metsäkahvila ja Peikkokauppa.

PEIKKOILUPÄIVÄ –tapahtumien ajat näet Peikkovuoren omilta sivuilta.

Metsähetket
Peikkovuorelta voi varata aikuisten virkistys- ja hyvinvointipäiviin erilaisia Metsähetkiä kuten Sointurentoutusmatka, Maalaa Luontosi, Metsän Runopolku, Metsästä Voimaa ja Metsäinen Luontosi. Kaikkiin hetkiin sisältyy metsäinen välipala ja kahvitarjoilu. Joitakin hetkiä voi myös yhdistellä. Metsähetkiä voi myös tilata haluamaansa kohteeseen. Peikkovuori järjestää myös METSÄHETKI –tapahtumia, niistä tietoa Peikkovuoren omilla sivuilla.

Aukioloajat
Peikkovuori on avoinna kesäisin. Peikkovuoren voi varata ryhmille huhti – lokakuun aikana. Suurta kantoa voi varata myös esim. lasten syntymäpäiväjuhliin tai mihin tahansa kokoontumistilaisuuteen.

Elämysten hinnat ja tiedustelu näet Peikkovuoren omilta nettisivuilta. Ryhmähintoja voi tiedustella p. 050 5827 903/Anne-Mari Finska tai anne-mari.finska@iloiste.fi. Peikkovuoren osoite: Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala.

Peikkovuoren nettisivuille tästä

Iloiste Oy

Ellivuorentie 131
38130 Sastamala