Satumainen Peikkovuori

Peikkovuorelle löydät, kun kuljet polkujen poikki, hämyisten metsien halki, suurelle Kannolle, Kivilinnan kupeeseen. Siellä asuu Peikkovuoren väki!
Peikkovuori on koko perheen elämysmatkailupaikka, jossa yhdistyy luonnossa liikkuminen, satuelämykset, seudun muinaistarut ja perheiden yhdessä retkeileminen. Peikkovuorelle on matkaa 800 m Ellivuoren hotellin viereiseltä puuportilta. Leveä polku vie suurelle Peikkokannolle ja taidemaalari Emil Danielsonin Kivilinnalle. Pirunvuorelta löytyy myös näköalapaikka ja luola.

Satuelämykset
Peikkokannossa voi viivähtää Satuhetkessä kuuntelemassa äänisatua peikoista ja seudun muinaistaruista. Peikkovuorella voi myös lähteä Satupolulle metsään etsimään peikkoja virtuaalisilla taikalaseilla, askarrella taikaesineitä Peikkoladossa tai hassutella Peikkoiluhetkessä! Peikkovuorelta löytyy myös Metsäkahvila ja Peikkokauppa.

Elämykset aikuisryhmille
Peikkovuorella järjestetään Voimaa Metsästä –iltoja aikuisryhmille. Tapahtumien ajat Peikkovuoren omilla nettisivuilla. Voimaa Metsästä –tapahtumaa voi varata myös TYKY-ryhmille.

Aukioloajat
Peikkovuori on avoinna kesäisin. Peikkovuoren voi varata ryhmille touko – lokakuun aikana. Suurta kantoa voi varata myös esim. lasten syntymäpäiväjuhliin tai mihin tahansa kokoontumistilaisuuteen.

Satuelämysten hinnat näet Peikkovuoren omilta nettisivuilta. Ryhmähintoja voi tiedustella p. 050 5827 903/Anne-Mari Finska tai anne-mari.finska@iloiste.fi. Peikkovuoren osoite: Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala.

Iloiste Oy

Ellivuorentie 131
38130 Sastamala