Hotelli Ellivuori

Hotelli Ellivuoressa on tehty mittavia uudistuksia ja asiakkaiden käytössä on peruskorjattuja huoneita ja huoneistoja, joissa on 90 cm leveät vuoteet ja lisäksi osassa huoneista on 1 – 2 nojatuolia, jotka toimivat lisävuoteina.

Hinnasto

1 hh alk. 98 € / vrk
2 hh alk. 127 € / vrk
2 hh yhdellä lisävuoteella alk. 159 € / vrk

Lemmikkieläinveloitus 20 € / majoittuminen (huoneita rajoitetusti)

Jokaisessa huoneessa on ilmainen wi-fi käytettävissä.

Osa huoneista sijaitsee toisessa kerroksessa.
Huom! Rakennuksessa ei ole hissiä.

Siirry online-varaukseen

Ravintola Ellivuori

Ellivuoren palveluiden ja puitteiden uudistuessa myös ravintolan tarjontaa kehitetään. Keittiömme nuorekas tiimi on päivittänyt ruokalistoillemme vaihtoehtoja moneen eri makuun.

Valmistamme ruuan ilman puolivalmisteita tai valmiiksi kypsennettyjä elintarvikkeita. Suosimme annoksissamme lähiruokaa ja paikallisesti tuotettuja raaka-aineita.

Olemme laatineet useita menuehdotuksia erilaisiin perhejuhliin, kokouksiin tai saunailtoihin. Lisäksi tarjoamme catering -palveluja huviloihin, loma-asuntoihin ja mökeille.

​Tahdomme luoda Ellivuoreen uudenlaisen ruokakulttuurin, jolle on leimallista elämyksellisyys ja se, että räätälöimme eri tilaisuuksiin ja erilaisiin tarpeisiin kullekin asiakkaalle parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Hyvää ruokahalua!

 

Kokoukset, juhlat, illanistujaiset

Resort Ellivuoressa on monia mahdollisuuksia kokouksien järjestämiseen. Päärakennuksessa sijaitsevat muutaman henkilön kokouhuoneet  sekä useamman sadan luentosaliksi muuntautuvat tilat. Isoimpiin tapahtumiin mahtuu jopa 650 henkilöä.
Esimerkiksi Levorannan kokoustila muuntuu helposti myös messu- tai esittelytilaksi. Tila sijaitsee maan tasalla ja sisälle voidaan ajaa tarvittaessa vaikka esittelyauto.

Meillä onnistuu:
syntymäpäivät, häät, sukujuhlat
kokoukset, seminaarit, kongressit
cocktail -tilaisuudet
gaalaillalliset
muotinäytökset
teatterinäytökset
konsertit
messutapahtumat

Räätälöimme jokaisen tilaisuuden erikseen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Perhepaketti Hotel Ellivuoreen ja Herra Hakkaraisen taloon.

Kesän perhelomakohde on ehdottomasti Sastamalan Herra Hakkaraisen talo ja Ellivuori Resort. Ellivuoren alueella on runsaasti kivoja aktiviteetteja, kuten kiipeilypuisto HighPark, minigolf -rata ja uimaranta. Myös leikkipuisto ja pelailukaukalo löytyvät pihapiiristä.

Kesäaikana on lisäksi hurjan hauska autopiha, joka sijaitsee aivan Herra Hakkaraisen talon takapihalla. Autopiha on avoinna toukokuun alusta lokakuun loppuun asti.

Perhepaketin hinta alkaen 150 € / 2 aik, 2 lasta. Paketti sisältää hotellimajoituksen, aamiaiset ja liput (4 kpl) Herra Hakkaraisen taloon.

Perheet majoittuvat kätevästi myös uusissa chalet-huoneistoissamme, joista kaikista löytyy hyvin varusteltu keittiötila, wc, sauna ja oma terassi. Kysy tarjous!

Tästä Herra Hakkaraisen talon sivuille.

Hotelli-ravintola Ellivuori

Ellivuorentie 131
38130 SASTAMALA, FINLAND