ALKUUN

Lohisalaatti  8,50 € / 14 €
Hiillostettua lohta, versosalaattia, runsaasti kasviksia, kananmunaa, rapeita krutonkeja ja vinegrettiä
(M, mahd. G)

Juustosalaatti  8,50 € / 14 €
Juustolan Punaheidiä, versosalaattia, runsaasti kasviksia, paahdettua pähkinää ja vinegrettiä
(L, G)

Rapukakkuja 12 €
Rapeaksi paistettuja rapukakkuja, raikasta fenkoli-verson salaattia ja aiolia
(L)

Härkä-carpaccio 12 €
Worcester-majoneesia, puffattua ohraa, rucolaa ja Juustolan Vilho-juustoa
(L, mahd. G)

Korvasienikeitto 10 €
Mallasleipää
(L, mahd. G)

PÄÄRUOKIA

Rydbergin pannu  15,50 €
Paistinperunaa, paahdettua härän fileetä, paistin sipulia, sinappikermaa ja paistettu kananmuna
(L, G)

Ellivuoren Burgeri 17,50 €
Grillattu härkä- tai kasvispihvi
Briossi-sämpylä, cheddar-juustoa, marinoituja ja tuoreita kasviksia, aiolia ja maalaisranskalaisia
(L, mahd. G)

Miedosti savustettua lohta  28 €
Korvasienikastiketta, varhaisperunaa ja kasviksia
(L, G)

Porsaanposki  21 €
Peruna-gnocchia, tryffelillä mehustettua varhaiskaalia ja tummaa timjamikastiketta
(L, mahd. G)

Pippuripihvi 32 €
Puuhiiligrillissä grillattua härän fileetä, annanperunoita, paistettua broccolinia ja pippurivoita
(L, G)

Falafel 19 €
Rapeaksi paistettuja falafel-pihvejä, korvasieni-peruna-paistosta, lämmintä tryffeli-sipuli-vinegrettiä
(L, G)

LAPSILLE

Lapsille  á 10 €
Nakit
Lihapullat
Rapeat kanatikut
Paistettua lohta

Vaihtoehtoisesti ranskalaisia tai keitinperunoita, ketsuppia

Lasten jäätelöannos  4 €

Lasten mahdollista myös syödä á la carte -listalta – 50 %.

JÄLKIRUOKIA

 

Britakakku  10 €
Tuoreita mansikoita, marenkia, vaniljalla maustettua mascarpone- kermaa
(L)

Valkosuklaa-pannacotta  8 €
Tuoreita vadelmia ja paahdettua valkosuklaata
(L, G)

Jäätelöannos  8 €
Suolakaramellia ja tuoreita marjoja
(L, G)

Ravintolamme á la carte -lista on Jarkko Pulkkisen suunnittelema.
Jarkon saavutuksia ovat mm.  Suomen kokkimaajoukkueen hopeamitali ja Vuoden Kokki 2020 -kilpailun 3. sija.

 

Rapeaksi paistettuja rapukakkuja, raikasta fenkoli-verson salaattia ja aiolia

Porsaan poskea, peruna-gnocchia, tryffelillä mehustettua varhaiskaalia ja tummaa timjamikastiketta