MENU

Alku

 

Madekeitto
Kermaista madekeittoa, mallasleipää ja kirnuvoita 10 €

(L, mahd. G)

Etanat
Peltolan blue- juustolla kuorrutettuja etanoita ja maalaisleipää 12 €

(L, mahd. G)

          Ellivuoren maalaissalaatti 
(katkaravuilla tai Juustolan juustolla) 8,5 / 14 €

(M, mahd. G) (L, mahd.G)

Blini
Ellivuoren Blini, hapankermaa ja punasipulia 15€

Mädillä tai savustetulla peuralla (L)

Pääruoka

Ellivuoren Burgeri 17,50 €

Grillattu Härkä- tai Kasvispihvi
Briossisämpylä, cheddar -juustoa, marinoituja ja tuoreita kasviksia,
aiolia ja maalaisranskalaisia

(L, mahd. G)

Peurakäristys 24 €
Metsärannan peuraa, perunamuusia, puolukkasurvosta ja maustekurkkua

(L)

Päivän kala, päivän hinta
                          Kukkakaalia, rapu-perunaa ja savustettua beurre blanc -kastiketta

                                  (L, G)

Glazeerattua porsaan niskaa 22 €
Maa-artisokkapyrettä, paahdettua puikula perunaa ja madeira- kastiketta

(L, G)

Ellivuoren pippuripihvi 32 €
Paahdettuja neulapapuja, hasselbackan-perunaa ja kuohkeaa pippurikastiketta

   (L, G)

Paahdettu maalaiskana 22 €
Selleriohrattoa, savustettua selleriä ja sienillä maustettua kanalientä

(L, mahd. G)

Friteerattua tofua 20 €
Selleriohrattoa, savustettua selleriä ja mantelikastiketta

(L, mahd. G)

Jälkeen

Suklaafondat, 10 €
                                            mustaherukkahilloketta ja vaniljajäätelöä

(L )

Mandariini vanukas, 9 €
jogurttisorbettia, appelsiinilla maustettua leivosta

(L, G)

Jäätelövalikoima, 9 €

(L, G)

Käytämme:

Tampereen Jäätelötehtaan jäätelöitä
Metsärannan Lihan lihatuotteita
Mouhijärven Herkkujuustolan juustoja
Muusta tavarantoimituksesta vastaa Elintarviketukku Rikainen
Keittiömme käyttää vain kotimaisia lihatuotteita

Ravintolamme á la carte -lista on Jarkko Pulkkisen suunnittelema.
Jarkon saavutuksia ovat mm.  Suomen kokkimaajoukkueen hopeamitali ja Vuoden Kokki 2020 -kilpailun 3. sija.

Peurakäristys, perunamuusi ja puolukat – iskemätön yhdistelmä

Tirisevä etanapannu saa veden kielelle