MENU

Alku

Metsäsienikeitto 10 €
Kermainen metsäsienikeitto ja mallasleipää
(L, mahd. G)

Ellivuoren Etanat 12 €
Peltolan blue- juustolla gratinoituja etanoita ja maalaisleipää
(L, mahd. G)

Rapukakkuja ja Aiolia 12 €
Rapeita rapukakkuja, raikasta fenkoli-versosalaattia ja aioli
(M)

Ellivuoren Maalaissalaatti 8,5 € / 14 €
Versosalaatteja, runsaasti kasviksia, rapeita krutonkeja
maalaiskanaa tai Juustolan juustoa
(L, mahd. G)

Pääruoka

Ellivuoren Burgeri 17,50 €
Grillattu Härkä- tai Kasvispihvi
Briossisämpylä, cheddar- juustoa, marinoituja ja tuoreita kasviksia,
aiolia ja maalaisranskalaisia
(L, mahd. G)

Peurakäristys 24 €
Metsärannan peuraa, perunamuusia, puolukkasurvosta ja maustekurkkua
(L)

Maalaiskana 22 €
Paahdettua Maalaiskananrintaa, sienirisottoa ja tumma sipulikastike
(L, G)

Sieni ”mureke” 20 €
Itse tehty sieni-lehtikaali ”mureke”, sienirisottoa,
paahdettua porkkanaa ja tryffelivaahtoa
(L, G)

Siika 29 €
Paahdettua siikaa, haudutettua fenkolia, tillillä maustettua
duchesse -perunaa ja fenkolikastiketta
(L, G)

Ellivuoren pippuripihvi 32 €
Puuhiiligrillissä grillattua härän sisäfileetä, kuohkeaa pippurikastiketta,
paahdettua porkkanaa ja itse tehtyjä ”ranskalaisia”
(L, G)

Lapsille a’ 10 €
Nakkeja /
Lihapullia /
Rapeita kanatikkuja /
Paistettua siikaa

Vaihtoehtoisesti ranskalaisia, muusia tai keitinperunoita, ketsuppia

Lasten jäätelöannos 4 €

Lasten mahdollisuus myös syödä a lá carte listalta -50 %

Jälkiruoat

Lakritsia ja vadelmaa 8 €
Lakritsinen crème brûlée, lakritsikreemiä ja vadelmasorbettia
(L, mahd.G)

Suklaata ja kirsikkaa 10 €
Suklaaleivos, hillottua kirsikkaa ja vaniljajäätelöä

Jäätelöannos 8 €
Suolakaramellia ja marenkia
(L, G)

Käytämme:

Tampereen Jäätelötehtaan jäätelöitä
Metsärannan Lihan lihatuotteita
Mouhijärven Herkkujuustolan juustoja
Muusta tavarantoimituksesta vastaa Elintarviketukku Rikainen
Keittiömme käyttää vain kotimaisia lihatuotteita

Ravintolamme á la carte -lista on Jarkko Pulkkisen suunnittelema.
Jarkon saavutuksia ovat mm.  Suomen kokkimaajoukkueen hopeamitali ja Vuoden Kokki 2020 -kilpailun 3. sija.

Peurakäristys, perunamuusi ja puolukat – iskemätön yhdistelmä

Tirisevä etanapannu saa veden kielelle