Kommeen Kurjen puumajoitus – luontoluksusta upeassa äänimaisemassa

Koe erikoinen luontoelämys ja komea äänimaisema Kommeen Kurjen privaatissa puuteltassa, joka on pingotettu puiden väliin. Puumajoitusleiri sijaitsee kurkien asuttaman lintujärven rantamilla. Kurkien ja muiden lintujen touhuja voit seurata joko läpikuultavan puuteltan suojista tai leirin nuotiopaikalla istuskellen.

Ulkona nukkuminen tekee hyvää niin mielelle kuin keholle. Kirkkaina öinä et tosin ehkä malta kunnolla nukkua, kun voit ihailla luonnon värien muuttumista makuupussisi lämmössä makoillen. Kannattaakin varata aamusta aikaa, jotta voit jatkaa unia oman rytmisi mukaan ja heräillä uuteen päivään kaikessa rauhassa.

Puumajoitus sisältää marjaisat tervetulojuomat, pienen snack-korin juomavesineen sekä tarkkaan harkitut yksityiskohdat leirin varustelussa.

Huom! Kommeen Kurjen puumajoitus on noin 20 minuutin ajomatkan päässä Ellivuori Resortista.

 

Puumajoitus on ainutlaatuinen elämys

Kapasiteetti ja hinnat

Alueella on kaksi Tentsile-puumajoitetta, jotka ovat aina samalla porukalla käytössä. Täällä voit todella unohtaa ihmispaljouden sekä arkiset velvollisuudet ja keskittyä ihan vain itsesi ja perheesi kanssa olemiseen ja rentoutumiseen.

Kommeen Kurjen puutelttaleiri sijaitsee alle 200 metrin päässä B&B Kommeen Kurjen talosta. Puumajoitus sopii niin kokeneille retkeilijöille kuin ensi kertaa ulkona yöpyville. Yhteen puumajoitteeseen mahtuu max 3 aikuista tai 1-2 aikuista ja 1-3 lasta, joten tämä erikoinen kokemus on saatavilla jopa 6-lapsiselle perheelle tai pienelle tyky-porukalle. Tentsile Stingray -teltan maksimikuormitus on 400 kg, joten reilumpikin kaveri uskaltaa kavuta sinne makoilemaan.

Toinen puuteltta on pingotettu upealle maisemapaikalle 180 cm korkeuteen, ja toinen puuteltta on matalalla. Korkealla olevaan puumajoitteeseen Tentsilen antama suositeltu alaikäraja on 7 vuotta. Matalalla olevaan puutelttaan kuljetaan päädyn isosta vetoketjuaukosta, joten sisälle pääsee helposti ja turvallisesti vähän pienempienkin lasten kanssa. Toisaalta kaksi telttaa mahdollistaa vaikka isovanhempien tai kummien mukaan ottamisen tai luontolomailun ystäväperheen kanssa.

Puutelttaleirin voi varata majoitukseen (115 € – 265 € / yö)
tai lepäilyyn/meditointiin klo 12 – 15 väliseksi ajaksi (45 € / 1-3 hlö tai 75 € / 4-6 hlö).

Maisemia katsellessa ei välttämättä malta edes nukkua

Lisäpalveluilla vielä syvempää rentoilua

Illalla on ihanaa nauttia persoonallisen Kärrysaunan puukiukaan löylyistä! Vanhan Bedford-kuorma-auton runkoon rakennetussa saunassa saunominen maksaa kerralta 20 €.

Voit tilata etukäteen aamiaiskorin, joka toimitetaan sovittuna aikana puumajoiteleirin läheisyyteen. Näin saatte kömpiä alas teltasta omassa rauhassanne. Yksinkertaisen herkullinen aamiainen maksaa 8,00 € / hlö.

Saatavuus ja lisätiedot

Puumajoitus on saatavilla 1.5. – 30.9. ja tarpeen mukaan kautta pidennetään alusta tai lopusta. Puumajoitukseen voi hankkia myös lahjakortin.
Kommeen Kurjen puumajoitukseen on Ellivuoresta n. 20 minuutin ajomatka.

Tiedustelut:
Kommee Kurki, p. 050 378 9208/Anja Hanhijärvi tai info@kommeekurki.fi

Lue lisää puumajoituksesta ja varaa:
https://www.kommeekurki.fi/puumajoitus/
Read more in English: 
https://treetentfinland.com/

Seuraa Kommeen Kurjen puuhia Facebookissa ja Instagramissa: @kommeekurki

Kiireetöntä evästystä ja nuotitotulen ritinää

Kommee Kurki

Houhajärventie 194
38250 Sastamala, Finland